Tel: (0183-) 30 10 75

Over CSA

CSA, de schadehersteller in de regio
Collectief Schadeherstelbedrijf Altena is een schadeherstelbedrijf voor auto's, destijds gestart door 9 BOVAG Autobedrijven. Ervaren bedrijven die hun knowhow wat betreft schadeherstel gebundeld hebben om de hoogste kwaliteit en zekerheid te bieden die u als klant verdient. Tevens om zo te kunnen concurreren binnen een steeds meer één wordend Europa.

Vaklieden met jarenlange ervaring
Die 'kwaliteitszekerheid' wordt gegarandeerd door het gebruik van zeer geavanceerde, ultramoderne apparatuur en vaklieden met jarenlange ervaring. Ook op het gebied van milieu en veiligheid komt bij CSA het één en ander tot uiting: afzuigsystemen, hypermoderne spuitcabines en verantwoord afvalbeheer. Zo neemt CSA in de regio een vooraanstaande plaats in.

Totale afhandeling
Wij verzorgen de totale afhandeling van een autoschade. Vanaf het moment dat u met schade bij ons, of bij een van onze partners, binnenstapt wordt alles voor u geregeld. Zonodig ook vervangend vervoer. Afspraken met de verzekeringsmaatschappijen kunt u ook aan ons overlaten: wij hebben daarmee veel ervaring en kunnen u zo veel hoofdbrekens besparen.

Garantie
Natuurlijk wilt u uw beschadigde auto in dezelfde staat weer terug als voor de schade. Wij repareren dan ook alleen met originele onderdelen en volgens de fabrieksspecificaties. Alleen zo blijft uw fabrieksgarantie behouden. Bovendien krijgt u van ons Focwagarantie van maar liefst 4 jaar op plaat -en spuitwerk.

FOCWA Garantie

Uit de problemen met CSA. Gezamenlijke aanpak van autoschade want samen staan we sterker!